Om os

Hos Junge Byg lægger vi vægt på god kvalitet

Junge Byg A/S

Junge Byg A/S er et velrenommeret byggefirma, der i 1993 blev grundlagt af Claus Junge som en traditionel tømrervirksomhed. Med årene har Junge Byg udviklet sig til et alsidigt byggefirma med opgaver for både private og offentlige bygherrer.

Junge Byg har udviklet sig med hastige skridt, hvilket har betydet, at der skulle ekstra ”kræfter” ind i ejerkredsen. Dette for fortsat at udvikle virksomheden i en positiv retning og forblive en professionel og attraktiv samarbejdspartner. Martin Klemensen indgik derfor i ejerkredsen d. 1. juni 2020.

Claus Junge og Martin Klemensen varetager i fællesskab den daglige ledelse.

Hos Junge Byg ligger vi vægt på god kvalitet og troværdighed i vores udførelse af alle opgaver, store som små.

Udover den daglige ledelse er vi et team med kompetente og fagligt dygtige medarbejdere, hvilket sikrer det rigtige fundament for en professionel udførelse af vores byggesager. Junge Byg udfører fag-, hoved- og totalentrepriser indenfor alle former for byggeri. Vi har gennem flere år udviklet, udført og solgt egne projekter.

Med et godt og troværdigt samarbejde med en række af faste og kvalitetsbevidste samarbejdspartnere skaber vi effektive byggepladser. Vores politik er, at alle projekter udføres til tiden, til den rigtige pris og i den rigtige kvalitet.

Med afsæt i tømrerfaget har vi de senere år varetaget entrepriser i alle størrelser. Vores kompetente medarbejdere har omfattende erfaring og kan koordinere dit projekt med øje for detaljen.